fullscreenbg

Таг: сенатор

 

Голема наградна игра – „ТИГУАН ЏЕКПОТ“

Почитувани, Од денеска(22.05.2017) официјално започнува наградната игра ТИГУАН ЏЕКПОТ која е организирана од АСТРА ЕЛЕКТРОНИК КОМПАНИ – Клуб БАЗЕН и Клуб НОЕЛ(„СЕНАТОР“), Гевгелија. Наградната игра трае заклучно со 14.02.2018 година и има една главна стокова награда VOLKSWAGEN TIGUAN. Наградната игра се спроведува на територија на Република Македонија во следните автомат клубови во сопственост на АСТРА […]

Нови соби во Сенатор клубот Базен

Сенатор клубот Базен во Гевгелија познат како Казино Мотел Сенатор од неодамна пушти во употреба 13 нови соби за сместување. Со ова вкупниот број на соби за сместување се прошири на 25. Новите соби за сместување нудат најсовремени услови за соодветен одмор и релаксација. Опремени се со Француски лежаи, клима уред, мини-бар, кабловска телевизија, безжичен Интернет […]

15 нови Multi Liner игри

Драги играчи ние сме секогаш тука за да ги оствариме вашите барања. Вие побаравте ние исполнивме. 15 нови Multi Liner игри во сите Senator локации низ Македонија. Со новите игри нова среќа доаѓа. Не трошете го вашето време, посетете некој од нашите Senator клубови и пробајте ги новите игри.
Објавено на
Објавено во новости