fullscreenbg

Рулет

Вашите влогови Ве молам 

Европски Рулет

Рулет е казино игра која името го добила од францускиот збор roulette кој има значење мало тркало. Во оваа игра играјачите имаат можност да одберат повеќе начини за обложување. Тие можат да се обложат на еден број, група на броеви, боја (црна или црвена) или пак дали бројот е парен или непарен.

За да се утврди победничкиот број и боја, тркалото се врти во една насока додека топчето во спротивна околку периметарот на тркалото. По одреден период топчето губи интензитет и паѓа на тркалото во еден од 37-те обоени нумерирани полиња.

Полињата на рулетот се нумерирани од 0 до 36. Кај групите на броеви од 1 до 10 и од 19 до 29 непарните броеви се црвени а парните се црни. Во групите од 11 до 18 и 29 до 36 непарните броеви се црни а парните се црвени. Распоредот на броеви е следниов:

0-32-15-19-4-21-2-25-17-34-6-27-13-36-11-30-8-23-10-5-24-16-33-1-20-14-31-9-22-18-29-7-28-12-35-3-26

рулет брендови

Amatic

Alfa Street

 

New Senator club in Ohrid! Senator - Club Disco! #hit#the#jackpot
Try your luck in one of our clubs across Macedonia! #casino #roulette #jackpot #senator https://t.co/xoqFyusgBd
Почитувани, Наградната игра ТИГУАН ЏЕКПОТ започнува утре(22.05.2017). Повеќе информации во текот на утрешниот ден! #CasinoSenatorMKD
TIGUAN JACKPOT coming soon. ----------------- Наградна игра ТИГУАН ЏЕКПОТ наскоро. ----------------- Nagradna igra… https://t.co/tFHoceFsdO
Senator - Hit the JACKPOT! #CasinoSenatorMKD https://t.co/JQ1NfAjICp
Casino Senator now on Instagram! - https://t.co/coiJ6gJrrN Следете нѐ! Follow us!
Почитувани, спремаме изненадување за Вас. Наскоро повеќе информации.
Повелете во новоотворениот Сенатор клуб Струма во Струмица и пробајте ја вашата среќа на 50 слот апарати и 2 рулети. https://t.co/xSJEtsJ6LU
Повеле посетете го Сенатор клубот Базен во Гевгелија. 30 нови VLT слот машини со 28 игри достапни за игра и забава. https://t.co/PeG6bHMixV
Комплетно нов изглед на Сенатор клубот Базен во Гевгелија. https://t.co/crByE3gilx