fullscreenbg

новости

 

Нов клуб во Битола! Сенатор Клуб – Молика!

Повелете во новоотворениот клуб во Битола каде може да се забавувате со Amatic и EGT слот апарати и електронски рулет. Повелете!
Објавено на
Објавено во новости
0 коментари

Наградна игра ТИГУАН ЏЕКПОТ

Повелете во нашите клубови БАЗЕН и НОЕЛ во Гевгелија и играјте за новиот Volkswagen Tiguan! Наградната игра трае заклучно со 14.02.2018 година. Им посакуваме среќа на сите учесници! Senator – Hit the Jackpot
Објавено на
Објавено во новости
0 коментари

Голема наградна игра – „ТИГУАН ЏЕКПОТ“

Почитувани, Од денеска(22.05.2017) официјално започнува наградната игра ТИГУАН ЏЕКПОТ која е организирана од АСТРА ЕЛЕКТРОНИК КОМПАНИ – Клуб БАЗЕН и Клуб НОЕЛ(„СЕНАТОР“), Гевгелија. Наградната игра трае заклучно со 14.02.2018 година и има една главна стокова награда VOLKSWAGEN TIGUAN. Наградната игра се спроведува на територија на Република Македонија во следните автомат клубови во сопственост на АСТРА […]

TIGUAN JACKPOT

Почитувани, Наскоро започнува наградната игра ТИГУАН ЏЕКПОТ. Наградната игра ќе се оддржи во Гевгелија во клубовите НОЕЛ и БАЗЕН. Повеќе информации наскоро.
Објавено на
Објавено во новости
0 коментари

Нови соби во Сенатор клубот Базен

Сенатор клубот Базен во Гевгелија познат како Казино Мотел Сенатор од неодамна пушти во употреба 13 нови соби за сместување. Со ова вкупниот број на соби за сместување се прошири на 25. Новите соби за сместување нудат најсовремени услови за соодветен одмор и релаксација. Опремени се со Француски лежаи, клима уред, мини-бар, кабловска телевизија, безжичен Интернет […]