fullscreenbg

Автор: Risto Karaivanov

 

Нов клуб во Битола! Сенатор Клуб – Молика!

Повелете во новоотворениот клуб во Битола каде може да се забавувате со Amatic и EGT слот апарати и електронски рулет. Повелете!
Објавено на
Објавено во новости
0 коментари

Нов Сенатор Клуб во Охрид

Повелете во новоотворениот Сенатор клуб во Охрид! Клубот располага со електронски рулет и слот апарати од брендовите на EGT, Amatic и Novomatic! Посетете не и освојте големи награди и бројни џекпоти! Senator – HIT THE JACKPOT!
Објавено на
Објавено во Uncategorized
0 коментари

Наградна игра ТИГУАН ЏЕКПОТ

Повелете во нашите клубови БАЗЕН и НОЕЛ во Гевгелија и играјте за новиот Volkswagen Tiguan! Наградната игра трае заклучно со 14.02.2018 година. Им посакуваме среќа на сите учесници! Senator – Hit the Jackpot
Објавено на
Објавено во новости
0 коментари

Голема наградна игра – „ТИГУАН ЏЕКПОТ“

Почитувани, Од денеска(22.05.2017) официјално започнува наградната игра ТИГУАН ЏЕКПОТ која е организирана од АСТРА ЕЛЕКТРОНИК КОМПАНИ – Клуб БАЗЕН и Клуб НОЕЛ(„СЕНАТОР“), Гевгелија. Наградната игра трае заклучно со 14.02.2018 година и има една главна стокова награда VOLKSWAGEN TIGUAN. Наградната игра се спроведува на територија на Република Македонија во следните автомат клубови во сопственост на АСТРА […]

TIGUAN JACKPOT

Почитувани, Наскоро започнува наградната игра ТИГУАН ЏЕКПОТ. Наградната игра ќе се оддржи во Гевгелија во клубовите НОЕЛ и БАЗЕН. Повеќе информации наскоро.
Објавено на
Објавено во новости
0 коментари