fullscreenbg

новости

Голема наградна игра – „ТИГУАН ЏЕКПОТ“

Голема наградна игра – „ТИГУАН ЏЕКПОТ“

Почитувани,

Од денеска(22.05.2017) официјално започнува наградната игра ТИГУАН ЏЕКПОТ која е организирана од АСТРА ЕЛЕКТРОНИК КОМПАНИ – Клуб БАЗЕН и Клуб НОЕЛ(„СЕНАТОР“), Гевгелија.

Наградната игра трае заклучно со 14.02.2018 година и има една главна стокова награда VOLKSWAGEN TIGUAN.

Наградната игра се спроведува на територија на Република Македонија во следните автомат клубови во сопственост на АСТРА ЕЛЕКТРОНИК КОМПАНИ лоцирани на следните адреси:

 1. ул. Населено место без уличен систем бр.место-викано/Милци, БОГОРОДИЦА, ГЕВГЕЛИЈА –  Клуб БАЗЕН
 2. ул. Маршал Тито бр. 44, ГЕВГЕЛИЈА                                                                                                            Клуб НОЕЛ 

 

TIGUAN changed

Print

 

 

Учесникот во наградната игра треба да ги исполнува следните услови:

 • Да е полнолетно лице(македонски или странски државјанин) кој со себе да носи валиден документ за идентификација и утврдување на полнолетноста
 • За времетраењето на наградната игра да има поединечна минимална уплата во износ од 50,00 денари и притоа да добие еден од следните џекпот награди на апаратот на кој играл

 

 1. МИНИПОТ(Minipot) – со било кој влог
 2. КЕШПОТ(Cashpot) – со влог од 10 денари и нагоре
 3. СУПЕРПОТ(Superpot) – со влог од 20 денари и нагоре
 4. МЕГАПОТ(Megapot) – со влог од 50 денари и нагоре

 

При добивање на една од џекпот наградите, самиот апарат на игри на среќа го известува играчот. Притоа играчот го информира вработениот персонал во автомат клубот дека добил џекпот. Во зависност од добиенот вид на џекпот, играчот добива од вработениот персонал во автомат клубот АСТРА ЕЛЕКТРОНИК КОМПАНИ(„Сенатор“) соодветен број на талони за учество во наградна игра и тоа:

 

 1. За МИНИПОТ – 5 талони за учество
 2. За КЕШПОТ – 10 талони за учество
 3. За СУПЕРПОТ – 20 талони за учество
 4. За МЕГАПОТ – 30 талони за учество

 

На секој од талоните има означено единствен сериски број, како и логото на фирмата. Талонот се состои од 2 дела кои формираат една единствена целина, кои деливи меѓу себе, од кои:

 • Едната половина(дел) од талонот му се предава на играчот
 • Другата половина(дел) од талонот останува кај Приредувачот

 

Со добивање на талонот, Учесникот во наградната игра е должен на истиот да го впише своето име и презиме, адреса и контакт телефон, а потоа истиот да го уфрли во специјални запечатени кутии кои се поставени на видно и означено место во следните автомат клубови: БАЗЕН и НОЕЛ.

 

Извлекувањето на VOLKSWAGEN TIGUAN ќе биде јавно и извлекувањето ќе се изврши на ден 14 февруари 2018, во 20:00 часот во просториите на автомат клубот АСТРА ЕЛЕКТРОНИК КОМПАНИ – Клуб БАЗЕН(„Сенатор“) лоциран на адреса ул. Населено место без уличен систем, бр.место-викано/Милци, Богородица, Гевгелија.

Секој талон кој не содржи име и презиме, адреса и телефонски број ќе се смета за НЕВАЖЕЧКИ.

Сите други информации во врска со наградната игра ќе бидат постирани на официјалните ФБ профили(Casino Motel Senator и Casino Senator Macedonia),  и на нашиот вебсајт www.casino-senator.mk.

Воедно на сите учесници им посакуваме среќа за главната награда.

SENATOR – HIT THE JACKPOT!

Правила на наградната игра ТИГУАН ЏЕКПОТ

Објавено на
Објавено во новости

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New Senator club in Ohrid! Senator - Club Disco! #hit#the#jackpot
Try your luck in one of our clubs across Macedonia! #casino #roulette #jackpot #senator https://t.co/xoqFyusgBd
Почитувани, Наградната игра ТИГУАН ЏЕКПОТ започнува утре(22.05.2017). Повеќе информации во текот на утрешниот ден! #CasinoSenatorMKD
TIGUAN JACKPOT coming soon. ----------------- Наградна игра ТИГУАН ЏЕКПОТ наскоро. ----------------- Nagradna igra… https://t.co/tFHoceFsdO
Senator - Hit the JACKPOT! #CasinoSenatorMKD https://t.co/JQ1NfAjICp
Casino Senator now on Instagram! - https://t.co/coiJ6gJrrN Следете нѐ! Follow us!
Почитувани, спремаме изненадување за Вас. Наскоро повеќе информации.
Повелете во новоотворениот Сенатор клуб Струма во Струмица и пробајте ја вашата среќа на 50 слот апарати и 2 рулети. https://t.co/xSJEtsJ6LU
Повеле посетете го Сенатор клубот Базен во Гевгелија. 30 нови VLT слот машини со 28 игри достапни за игра и забава. https://t.co/PeG6bHMixV
Комплетно нов изглед на Сенатор клубот Базен во Гевгелија. https://t.co/crByE3gilx