fullscreenbg

новости

Голема Наградна Игра – “БУБА ЏЕКПОТ”

Голема Наградна Игра – “БУБА ЏЕКПОТ”

Почитувани, сакаме да ве известиме дека од денес 20.08.2014 Казино Сенатор Македонија организира наградна игра “БУБА ЏЕКПОТ” која ќе трае заклучно со 08.03.2015 година. Главна и единствена награда која ќе биде доделена на еден среќен добитник е Фолксваген Буба (New Volkswagen BEETLE).

 

senator-jackpot-buba

 

Наградната игра се спроведува на територијата на Република Македонија во следниве Сенатор клубови:

1. ул. Илинденска бр. 90, Тетово (Клуб СЕНА)
2. ул. Благој Тоска бр. 212, Тетово (Клуб ШАПКА)
3. ул. Иво Лола Рибар бр. 4, Гостивар (Клуб ШАНИ)
4. ул. Илинденска бр. 2-7, Тетово (Клуб РИВА)
5. ул. Илинденска бр. 1, Тетово (Клуб ШТУЛ)
6. ул. Илирија бр. 16, Тетово (Клуб РОЈАЛ)
7. ул. Кузман Јосифовски – Питу бр. 1, Кичево (Клуб ТОЛЕДО)

Право на учество во наградната игра имаат сите полнолетни лица (македонски или странски диржавјани) кои за времетраењето на наградната игра имаат поединечна минимална уплата во износ од 50,00 денари и притоа добиле еден од следниве џекпот награди:

1. МИНИПОТ (Minipot)
2. КЕШПОТ (Cashpot)
3. СУПЕРПОТ (Superpot)
4. МЕГАПОТ (Megapot)

Во зависност од тоа кој џекпот го добил учесникот му се доделуваат соодветен број на купони и тоа:

1. За МИНИПОТ – 5 талони за учество
2. За КЕШПОТ – 10 талони за учество
3. За СУПЕРПОТ – 20 талони за учество
4. За МЕГАПОТ – 30 талони за учество

Учесникот во наградната игра е должен на истиот да го впише своето име и презиме, адреса и контакт телефон, а потоа истиот да го уфрли во специјални запечатени кутии поставени на видно и означено место во Сенатор клубовите каде се спроведува играта.

Извлекувањето на единствената добивка во наградната игра, Главната награда Фолксваген Буба, ќе се изврши на ден 08.03.2015 година, во 20:00 часот во просториите на Автомат Клубот СЕНАТОР лоциран на адреса ул. Илинденска бр. 1, во Тетово (Клуб ШТУЛ).

Правила на Наградната Игра БУБА ЏЕКПОТ

Објавено на
Објавено во новости
Едно мислење “Голема Наградна Игра – “БУБА ЏЕКПОТ”
    Pingback: Честитки до среќниот добитник на Фолксваген Буба BEETLE | Казино Сенатор Македонија

Комнтарите се затворени.

New Senator club in Ohrid! Senator - Club Disco! #hit#the#jackpot
Try your luck in one of our clubs across Macedonia! #casino #roulette #jackpot #senator https://t.co/xoqFyusgBd
Почитувани, Наградната игра ТИГУАН ЏЕКПОТ започнува утре(22.05.2017). Повеќе информации во текот на утрешниот ден! #CasinoSenatorMKD
TIGUAN JACKPOT coming soon. ----------------- Наградна игра ТИГУАН ЏЕКПОТ наскоро. ----------------- Nagradna igra… https://t.co/tFHoceFsdO
Senator - Hit the JACKPOT! #CasinoSenatorMKD https://t.co/JQ1NfAjICp
Casino Senator now on Instagram! - https://t.co/coiJ6gJrrN Следете нѐ! Follow us!
Почитувани, спремаме изненадување за Вас. Наскоро повеќе информации.
Повелете во новоотворениот Сенатор клуб Струма во Струмица и пробајте ја вашата среќа на 50 слот апарати и 2 рулети. https://t.co/xSJEtsJ6LU
Повеле посетете го Сенатор клубот Базен во Гевгелија. 30 нови VLT слот машини со 28 игри достапни за игра и забава. https://t.co/PeG6bHMixV
Комплетно нов изглед на Сенатор клубот Базен во Гевгелија. https://t.co/crByE3gilx