fullscreenbg

новости

Сенатор џекпот

Сенатор џекпот

Само во Сенатор клубовите, сите слот апарати поврзани на еден џекпот систем со 4 различни џекпоти. Не е битно на кој апарат и која игра ја играте, со секое вртење вие сте потенцијален добитник на некој џекпот.

Постојат 4 различни џекпоти познати како MINIPOT, CASHPOT, SUPERPOT и MEGAPOT. Вредноста на овие џекпоти постојано се зголемува доколку некој игра на слот апаратите. Што повеќе луѓе играат на слот апаратите во одреден клуб толку побргу растат џекпот добивките. Секој од четирите џекпоти имаат почетна и крајна граница и минимум влог.

noel-jackpot800

Почетната граница значи дека доколку некој добие одреден џекпот, тој истиот џекпот се ресетира но неговата вредност не се враќа на нула (0) туку почнува да се зголемува од некоја предефинирана почетна цена. Крајната граница пак укажува дека џекпотот неможе да оди до бесконечност. Тоа значи дека доколку вредноста на одреден џекпот е блиску до крајната граница најверојатно е тој да се падне во брзо време.

Минимум влог е вредност на кредит (пари) што се потребни да се вложат при играта за да имате можност да добиете одреден џекпот. Доколку вложувате помалку од минималниот влог за одреден џекпот вие немате можност за добивка на истиот. Доколку пак играте за добивка на некој од поголемите џекпоти, вие исто така имате шанса за добивка на помалите џекпоти.

Ова се четрите џекпоти во Сенатор клубовите:

MINIPOT од 1000 до 5000 минимален влог 10
CASHPOT од 5000 до 25000 минимален влог 30
SUPERPOT од 25000 до 100000 минимален влог 60
MEGAPOT од 100000 до 250000 минимален влог 120

jackpot

Пример: Доколку играте со влог помал од 10 денари вие не учествувате во шансата за добивка на ниеден од горенаведените џекпот добивки. Доколку пак играте со влог од 70 денари вие имате шанса за добивка на SUPERPOT, CASHPOT и MINIPOT џекпот.

Секој Сенатор клуб има независен џекпот систем, и само оние кои играат во тој клуб имаат можност за добивка на џекпотот во истиот.

Објавено на
Објавено во новости
New Senator club in Ohrid! Senator - Club Disco! #hit#the#jackpot
Try your luck in one of our clubs across Macedonia! #casino #roulette #jackpot #senator https://t.co/xoqFyusgBd
Почитувани, Наградната игра ТИГУАН ЏЕКПОТ започнува утре(22.05.2017). Повеќе информации во текот на утрешниот ден! #CasinoSenatorMKD
TIGUAN JACKPOT coming soon. ----------------- Наградна игра ТИГУАН ЏЕКПОТ наскоро. ----------------- Nagradna igra… https://t.co/tFHoceFsdO
Senator - Hit the JACKPOT! #CasinoSenatorMKD https://t.co/JQ1NfAjICp
Casino Senator now on Instagram! - https://t.co/coiJ6gJrrN Следете нѐ! Follow us!
Почитувани, спремаме изненадување за Вас. Наскоро повеќе информации.
Повелете во новоотворениот Сенатор клуб Струма во Струмица и пробајте ја вашата среќа на 50 слот апарати и 2 рулети. https://t.co/xSJEtsJ6LU
Повеле посетете го Сенатор клубот Базен во Гевгелија. 30 нови VLT слот машини со 28 игри достапни за игра и забава. https://t.co/PeG6bHMixV
Комплетно нов изглед на Сенатор клубот Базен во Гевгелија. https://t.co/crByE3gilx